За BG family


След 20 год. професионален опит в търговията на дамската и детската мода, бебешка стока, обувки и играчки, решихме да сътворим и облекчим нашите клиенти при пазаруването с новия ни online магазин - www.bgfamily.bg.


Основната наша цел е да покажем на Вас, нашите клиенти, а и на целия свят, че в България може да се прави мода, и то на световно ниво!

Всеки ден нашият екип от професионалисти ще Ви представя най-новите модели на най-добрите български дизайнери и производители в областа на дамската и детската мода.


Основното наше мото е "животът е прекалено кратък, за да се сливаш с тълпата", за това предупреждаваме, че повечето дамски облекла са лимитирани серии, бутикови бройки, но такива, с които да изглеждате с една идея повече ЖЕНА, както в ежедневието, така и за специални поводи.


В детската мода сме подбрали най-добрите марки на български и световни производители: Mayoral, PULEDRODisney, Lee Coper, JUNONA KIDS, CONTRASTи др, най-добрите и практични дрехи за Вашите малки съкровища, най-качествените и от естествени материали обувки, ботуши и пантофи за тяхното удобство.


Най-искрено Ви умоляваме да се доверите и в професионалния ни опит и в областта на бебешките стоки, защото сме подбрали само най-качествените продукти, изпитани на реалния пазар, за които предлагаме и една от най-професионалните консултации.А при детските играчки... там ще намерите само такива, които ограмотяват, образоват и развиват уменията на Вашите деца. Гордеем се с богатата ни колекция от играчки само на български език (над 100 продукта).


Постарали сме се да Ви предоставим и уникални предложения за специалните Ви поводи: сватби, кръщенета, етно-събития, карнавали и богата колекция от носии, карнавални костюми и уникални подаръци.


Предоставили сме Ви възможността за избор, както по категории, така и по марки.


Екипът, който се грижи за Вас приема всякакви нови предложения, мнения и забележки!


Приятни мигове с www.bgfamily.bg ! 

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация