Нашите магазини BGFAMILY  е платформа, която създадохме с една единствена цел-да бъдем по-близо до най-скъпите ни приятели-Вие –нашите клиенти!Обединихме цялото разнообразие предлагано от нашите магазини: всичко за бебето, за детето от 2 до 16 год, тинейджърска мода, дамска мода, както и за Вашето ежедневие, така и за специални поводи. Постарахме се да Ви го поднесем по-най достъпният и лесен начин и вярваме, че Вие първи ще научавате всичко ново от света на дизайнерската  мода!

 

Магазин „Бебчо”:

 

Магазин „Бебчо” предлага огромно разнообразие и всичко необходимо за Вашето бебче в първите 2 годинки от неговото прекрасно и вълнуващо „пътуване”.Тук ще откриете всичко: от комплекти за изписване, до пелени, обувчици и детски колички, столчета и аксесоари на всички водещи български и световни производители. Екип от квалифицирани специалисти, изцяло отдадени на работата си,  ще Ви напътства  безусловно във Вашият избор и ще Ви помогне да изберете най-доброто за Вашето малко слънчице.

 

Последвайте ги и във Facebook  на адрес:

https://www.facebook.com/BebeshkiSviatBebcho

 

 

Магазин „Пуледро“

 

Ако качеството е винаги първостепенно за Вас, ако модата е Вашата страст, ако компетенстност е думата, с която искате да свързвате любимият си магазин, то тогава отговорът може да бъде само един-магазини „Бамбино“ (ул. "Васил Левски №174") - специализиран в тинейджърската мода. Винаги актуални с най-новите тенденции в детската мода на марките Puledro, Lee Cooper, Disney и Junona Kids, те ще предложат на Вашето дете и на Вас всичко, което Ви е необходимо:детска и тинейджърска мода, винаги хитови и актуални играчки и аксесоари. Подарете на Вашето дете уникалност! Нека всеки негов /нейн ден бъде различен .Позволете му да се отличава!

 

Последвайте ги и във Facebook  на адрес:

https://www.facebook.com/pages/Puledro

 

Магазин „Бамбино”:

 

Вече 16 години магазин „Бамбино” - (търговски център Maxi Trade), предлага на своите малки клиенти най-новото, най-актуалното от детския свят:бебешки и детски дрехи, детско бельо, детски обувки и пантофи, огромно разнообразие от играчки за всяка възраст.Винаги усмихнат и отзивчив, екипът на магазин „Бамбино” ще Ви предложи най-удачният избор съобразен с индивидуалността на Вашето дете, неговите предпочитания и харизма.Създаден за да радва всички деца на възраст от 0 до 16 години, „Бамбино” е царството на най-модните тенденции на българският и световен пазар.Потопете се в света на най-хитовите играчки  на адрес:ул. Maxi Center, Партер.

 

Последвайте ги и във Facebook  на адрес:

https://www.facebook.com/Детски свят Бамбино

     

 

Магазин „Бамби“

 

Магазин „Бамби“ Ви приветства с „Добре Дошли“ в един приказен свят, където ще намерите Всичко за Вашето дете от 2 до 16 години!Ако има нещо, което не откривате, екипът на „Бамби“ ще се постарае да го достави специално за Вас.Специализиран във детската  БГ мода, официални тоалети за специални поводи, детско бельо и обувки.

Вече 24 години Ви предлагат изключително качество, достъпни цени и разнообразие на дрехи българско производство.

 

Последвайте ги и във Facebook  на адрес:

https://www.facebook.com/BebeshkiSviatBebcho

 

Магазини „Art Авангард & Авангард”:

 

 

Уникалност и стил-две думи, съчетани перфектно! Това ще почувствате, когато прекрачите прага на магазини „Авангард”. Потопете се в блясъка на дизайнерската БГ мода на всички-водещи БГ производители, усетете качеството на най-добрите марки, бъдете първи с най-елегантните дрехи, чанти и аксесоари, перли и бижута „Сваровски“.Открийте всичко, за което мечтае една съвременна жена! Едно място, където класата, стилът и красотата се срещат за да Ви покажат  вълнуващият свят на модата. Развийте потенциала си, очаровайте себе си!

Има едно единствено правило, и то е:

“ Животът е прекалено кратък за да се сливаш с тълпата.”


Последвайте ни и във Facebook  на адрес:

 https://www.facebook.com/ArtAvangard

 https://www.facebook.com/ArtAvangard1

 

 

 

 

 

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация