Mayoral "намира приятели" вече повече от 70 години!


 

С обхват в над 40 страни и повече от 5000 лоялни клиенти от цял ​​свят, една компания започнала през далечната 1941 година като скромна фирма, посветена на производство и търговия с чорапи и обувки ("Dominguez Toledo"), днес е голяма група с международно признание, проповядващо стил и мода с испански привкус около света.

Доказан лидер в своята област, Mayoral е управлявана от едно и също семейство от своето създаване, с цел съхраняване на принципите, които ръководят развитието на компанията:етика и социална отговорност. Тяхната философия е и техният девиз:"Сприятеляване" с клиентите и изграждане на доверие към един добре балансиран продукт, който е моден, от най-високо качество, с уникален дизайн и създаден с грижа към природата.

Магазини "Бамбино" са част от безбройните "приятели" на марката.При тях може да се насладите на огромно разнообразие на цветове, модни линии за малки и големи деца и богат избор от най-актуалните тенденции на испанската марка.Само през месец Февруари може да се докоснете до испанското качество и на атрактивни цени с 40% отстъпка.Произвеждайки повече от 21 милиона облекла годишно, Mayoral дарява 21 милиона искрени усмивки.

Разгледайте всички предложения и онлайн, изберете най-доброто за Вашето дете!Подарете му усмивка!

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация