Нови модели - Mayoral за Есен-Зима 2015г.


 

Търсите нещо интересно, а в същото време удобно и носимо за вашето дете. От Mayoral са се погрижили малките ви палавници да се чувстват красиви не само на 15ти Септември, а и през цялата учебна година.
 
Сезон Есен-Зима 2015г. се очертава шарен и игрив. Всяка серия от колекцията на Mayoral е съчетание от цветове и детайли и тази година. Нестандартните елементи по дрехите присъстват и тук.
 
Новостите в детската колекция на Mayoral за Есен-Зима 2015г. са кройката слим фит при момчетата, варианта грейка с две лица е удобна и рационална. Подходяща за комбинация с много модели от колекцията на Mayoral в черната и зелена гама.
Модерният цвят горчица е в цветовата гама. Дизайнерските принтове са сред отличаващите се този сезон. Комплектите спортни екипи, съчетание горнище, с две долнища са практични за игра и спорт в училище.
 

Mayoral сезон Есен-Зима 2015г. при момичетата загатва фриволност, приятно внушение за свежест и чистота. Цветовата гама се отличава. Пепита присъства. Блузите, якетата са в тази гама. Небесното синьо е сред цветовете за сезона. Нежни и красивои палта, блузи и пуловери. Разнообразие от поли от еко кожа в тъмно синьо и еко косъм елеци в бледо розово. Спортни комплекти в съчетание с памучни клинове и блузи.
 
Придайте завършен вид на вашето дете с моделите на Mayoral за Есен-Зима 2015г.

 

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация