МОДЕРНИТЕ МОМЧЕТА НОСЯТ MAYORAL


 

Всички ние, осъзнато или не, се влияем от мнението на хората около нас или се сравняваме с тях. Модата определено е другото нещо, с което се съобразяваме. Суетата е във всеки от нас.
Да изглеждат и да са облечени добре не е мания само на жените. Мъжете, или поне една доста голяма част от тях,  достойно конкурират по-слабия пол.  Всичко казано с пълна сила важи и при децата.

Тази година нашумялата напоследък испанска марка за детски дрехи Mayoral открива пролетния сезон с нова и доста атрактивна, откъм модели и цветове, колекция.

Ярки тонове на жълтото, синьото, зеленото и розовото ще присъстват и в гардеробите на момчетата. Цветовите съчетания и атрактивните модели на Mayoral вече водят класациите. Модерни кройки на дънки и панталони, идентични с тези на големите мъже. Спортни ризи, тениски, панталони и шапки, подходящи за ежедневието на всяко модерно момче. Принтът върху тениските е отново характерният за Mayoral – почерк, който всеки разпознава.

Тъмносиньо с бяло, типичната за лятото морска комбинация, присъства дори в гардероба на най-малките майоралчета – жилетки, ризки, тениски и панталони.  Както при дрехите за момичета, така и тук – при тези за момчета, за всяко нещо ще намерите друго, подходящо за него.

Детски дрехи Mayoral са комплексно решение, което може да намерите в магазини „Бамбино“ (гр. Плевен) или на www.bgfamily.bg

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация