ВЕДНЪЖ ЧОВЕК СЕ РАЖДА, ВЕДНЪЖ СЕ КРЪЩАВА


 

Пътищата за постигане на единство с Бога са различни, но всеки, решил да тръгне по този на Светото Кръщение, трябва да бъде подготвен. Обмислете внимателно и с любов всяка стъпка при подготовката за ритуала.

Когато човек се кръсти и името му вече е записано в небесните книги, Бог му изпраща ангел-пазител. Той напътства новопокръстения, пази го от злото и винаги му помага да намери верния път.

Кръщенето се прави с вяра и любов, за да останат те в сърцето на кръстения през целия му живот. Колкото повече любов раздаваме, толкова повече любов получаваме.

Както за всеки по-официален празник, така и за Кръщенето официалните дрехи, както за кръщелника, така и за всички присъстващи е задължително. Голямо разнообразие от актуални официални детски рокли, детски костюми и детски обувки може да намерите в нашите детски магазини „БАМБИНО“ – гр. Плевен, ул. „Васил Левски“ 107-109, ул. „Васил Левски“ 174 и в MAXI CENTER, партер или да поръчате онлайн на www.bgfamily.bg.

Бели, ефирни, с воали, панделки или бродерии, официалните детски рокли чудесно се съчетават и с ръчно изработените дизайнерски аксесоари за коса. Подходящи детски обувки ще намерите за всеки тоалет. Детските костюми за момчета, от две или три части, се предлагат в стилни цветове, което ги прави подходящи за всеки повод. Ако не държите на нещо твърде официално, то там ще намерите и много други варианти, които може да се носят както на празника, така и в ежедневието.

С грижа и любов към вас, нашите клиенти, споделяме с вас списъка на всичко необходимо за ритуала в църквата:

  • Хавлиена кърпа за кръщелника.
  • Бутилка червено вино.
  • Буркан с мед.
  • Ритуална погача.
  • Ритуална свещ за кръщелника.
  • Ритуална свещ за кръстника.
  • Комплект за кръщене – шише с олио, сапун, кутийка за кичур коса, хавлия за църквата)

В нашите магазини, както и на нашия сайт, ще намерите много оригинални комплекти за кръщене, свещи, хавлии и покани.

Детски магазини „БАМБИНО“ ви желаят светли празници!

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация