ГОЛЕМИЯТ ДЕН НА МАЛКИЯ ЧОВЕК


 

Тазгодишната кампания на детски магазини БАМБИНО – гр. Плевен ще зарадва малчуганите с ПОДАРЪК. При покупка на детски стоки – дрехи, обувки, пантофи, раници и всичко друго, от което детето ви има нужда, на стойност 80 лв., получавате ПОДАРЪК – РАНИЦА за детската градина.

В нашите магазини БАМБИНО, както и в нашия онлайн магазин http://kids.bgfamily.bg/ ще намерите най-новите колекции на водещи детски марки, като: Mayoral, Junona, Pulero, Колев и Колев, Vega M, Contrast и др. Възползвайте се и от големите НАМАЛЕНИЯ: -30, -40% и дори -50%, сред които ще намерите чудесни предложения за всеки сезон.

Нова е и колекцията пантофи, в която ще откриете интересни, цветни и удобни модели за момичета и момчета, на цени от 12,90 лв.

Комплектите от две части са най-търсените. С любимите анимационни герои, футболни отбори или пък в любимите цветове – разнообразието е голямо.

Раниците GABOL сами говорят за себе си! Колекцията за 2016 година е невероятна!!! Любими са на всички деца! Цветове, десени и модели - за всеки вкус и по всеки джоб!

Нека бъде слънчев, устремен и благословен ГОЛЕМИЯТ ДЕН НА МАЛКИЯ ЧОВЕК!
Очакваме ви в детски магазини БАМБИНО – гр. Плевен: ул. „Васил Левски“ 109, ул. „Васил Левски“ 174, MAXI CENTER, апртер и в нашия онлайн магазин: http://kids.bgfamily.bg/

 

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация